Ontdek onze nieuwe baardolie assortiment

Nieuw assortiment Baardolie - Keuze uit 5 geuren

We zijn blij te kunnen aankondigen dat onze baardolie weer op voorraad is. Deze keer hebben we het assortiment uitgebreid met vijf nieuwe heerlijke geuren: Sandalwood, Bay rum, Cedar Pine, Clary sage en Unscented. Elk van deze geuren heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen. In deze blog zullen we de voordelen van elke geur bespreken en uitleggen waarom onze baardolie een must-have is voor elke man met een baard.

Baardolie Sandalwood

De Sandalwood-geur heeft een warme, houtachtige geur die bekend staat om zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen. Het is ideaal voor mannen die last hebben van een droge, jeukende huid, omdat sandelhoutolie de huid hydrateert en verzacht. Bovendien heeft deze geur antibacteriële eigenschappen, waardoor het ook kan helpen bij het bestrijden van huidirritaties en acne.

Baardolie Bay Rum

De Bay rum-geur heeft een frisse, kruidige geur die doet denken aan een tropisch eiland. Deze geur staat bekend om zijn antiseptische eigenschappen, waardoor het helpt bij het voorkomen van huidinfecties en wondjes. Bovendien heeft de Bay rum-geur een verkwikkend effect, waardoor het ideaal is voor de ochtendroutine.

Baardolie Cedar Pine

De Cedar Pine-geur heeft een krachtige, aardse geur die doet denken aan een wandeling door een bos. Deze geur heeft antiseptische en schimmelwerende eigenschappen, waardoor het helpt bij het voorkomen van roos en andere huidproblemen. Het is ook een uitstekende keuze voor mannen die last hebben van een vette huid, omdat het de talgproductie reguleert en de huid hydrateert.

Baardolie Clary Sage

De Clary sage-geur heeft een frisse, kruidige geur die bekend staat om zijn rustgevende en ontspannende eigenschappen. Het is ideaal voor mannen die last hebben van stress of angst, omdat de geur kan helpen bij het verlichten van spanning en het bevorderen van een gevoel van kalmte. Bovendien heeft de Clary sage-geur antiseptische eigenschappen, waardoor het helpt bij het voorkomen van huidinfecties.

Baardolie Unscented

De Unscented-olie heeft geen toegevoegde geur en is ideaal voor mannen die gevoelig zijn voor geuren of allergieën hebben. Deze olie bevat dezelfde voedende en verzorgende ingrediënten als onze andere oliën en biedt dezelfde voordelen voor de huid en baard.

De voordelen van baardolie

Onze baardolie bevat een combinatie van natuurlijke oliën zoals arganolie, jojoba-olie en zoete amandelolie die de baardharen hydrateren en voeden. Dit voorkomt uitdroging en breken van de haren, waardoor de baard gezonder en zachter wordt. Bovendien bevat onze baardolie vitamine E, 

wat een krachtige antioxidant is die de huid beschermt tegen schade door vrije radicalen en zo vroegtijdige veroudering voorkomt. Hier zijn nog meer voordelen van onze baardolie:

  • Verzacht de huid: Baardolie hydrateert niet alleen de baardharen, maar ook de huid eronder. Het verzacht de huid en voorkomt irritatie en jeuk, vooral tijdens de eerste groeifase van de baard.

  • Verbetert de baardtextuur: Baardolie kan de textuur van de baardharen verbeteren door ze zachter en gladder te maken. Dit maakt het gemakkelijker om de baard te stylen en te vormen zoals gewenst.

  • Voegt glans toe: Onze baardolie bevat natuurlijke oliën die de baardharen glans geven en een gezonde uitstraling geven.

  • Verbetert de geur: Baardolie kan de geur van de baard verbeteren door een aangename geur toe te voegen en eventuele onaangename geurtjes te neutraliseren.

Kortom, baardolie is een must-have voor mannen die een gezonde en goed verzorgde baard willen hebben. Het hydrateert en voedt niet alleen de baardharen, maar ook de huid eronder, waardoor irritatie en jeuk worden voorkomen. Onze baardolie is verkrijgbaar in vijf heerlijke geuren en in een handige cadeauset. Bekijk hier op de onderstaande link om ons assortiment te bekijken en vind de perfecte baardolie voor jou.

Baardolie Assortiment

Baardolie Cadeauset

Terug naar blog