Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wij hanteren een standaard levertijd aan van 1-2 werkdagen. We sturen alle bestellingen op naar de klanten met PostNL of DHL. Op moment dat we je bestelling verzenden, krijg je direct een tracking om je pakket te volgen.

Waar kan ik jullie producten kopen?

Onze producten zijn online verkrijgbaar in de Benelux (Nederland, België en Duitsland). Dat kan op onze website Velihanbeardcare.com, Bol.com en sinds kort ook op Amazon

Wat zijn de leveringskosten?

Alle bestellingen in Nederland worden gratis bezorgd. Voor bestellingen onder de € 30 in België en Duitsland vragen wij € 3,99 aan verzendkosten. Alle bestellingen boven de € 30 worden zonder verzendkosten bezorgd.

Ik wil graag mijn bestelling retourneren. Wat is jullie retourprocedure?

Bij aankoop krijg je altijd 30 dagen bedenktijd. Als het bestelde product niet naar wens is, kun je bij ons je bestelling gratis retourneren. Dat kun je per mail via info@velihanbeardcare.com aanvragen en in 5 werkdagen krijgt je het bestelbedrag terug gecrediteerd.

Wat houdt het loyaliteitsprogramma in?

Bij velihanbeardcare belonen we terugkerende klanten. Daarom krijg je vanaf je eerste aankoop een vaste klanten korting van 15% procent op heel de assortiment.

Ik heb een beschadigde levering gekregen. Wat moet ik doen?

Wij proberen altijd zoveel mogelijk zending veilig aan te leveren, maar soms kan het een keer fout gaan. Dat is geen enkel probleem want het enige wat u hoeft te doen is ons een mail te sturen naar info@velihanbeardcare.com met bestellingnummer met een foto van de beschadiging en u wij versturen per direct een nieuwe zending gratis naar u toe.

Meer over klantenservice

Meer over Velihan Beardcare