Retour & terugbetaling

Heb je een artikel besteld bij Velihan Beardcare, maar voldoet het toch niet aan je verwachtingen? Wij helpen je graag met een oplossing. Op elk artikel op onze website hanteren we een bedenktijd van 30 dagen. Mocht je dus iets hebben besteld waar je binnen deze termijn niet tevreden over bent, dan kun je het kosteloos retourneren. Dit kun je aanvragen door een e-mail te sturen naar info@velihanbeardcare.com met als onderwerp ''Retour {bestelnummer}'' en de reden van

Hoeveel dagen bedenktijd heb ik op een bestelling?

Omdat we producten van hoge kwaliteit leveren, gaan we ervan uit dat je tevreden zult zijn. Natuurlijk kan het voorkomen dat het toch niet aan je verwachtingen voldoet. Daarom bieden we een bedenktijd van 30 dagen. Zo heb je voldoende tijd om het product uit te proberen en de kwaliteit te ervaren. Bij ontevredenheid kun je een retour aanmelden en sturen wij je een akkoord met een retourlabel. We accepteren alleen retouren in de originele verpakking.

Terugbetaling

Zodra we het retour hebben ontvangen, gaan we voor je aan de slag. Als het retour is goedgekeurd door onze RMA-afdeling, zorgen we voor terugbetaling. Dit gebeurt meestal binnen 1-4 werkdagen, afhankelijk van de betalingsprovider.

Ik heb een beschadigde levering gekregen of de koeriers bedrijf is mijn pakket kwijt. Wat moet ik doen?

We doen altijd ons best om alle bestellingen zo veilig mogelijk te versturen naar onze klanten. Als er toch iets kapot aankomt of als er baardolie is gelekt, nemen we dat zeer serieus. Laat het ons weten en wij zullen contact met je opnemen om een oplossing te vinden. We sturen dan een nieuw product op met een extraatje als tegemoetkoming.

Als we een pakket versturen met PostNL of DHL, is de gemiddelde levertijd 1-3 werkdagen. Het kan echter voorkomen dat het koeriersbedrijf een pakket kwijtraakt of dat de tracking dagenlang hetzelfde blijft zonder verandering. Neem in dat geval contact met ons op en wij zullen het onderzoeken. Als het pakket daadwerkelijk kwijt is, sturen wij kosteloos een nieuw artikel naar je op. Er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht. De extra kosten zijn voor ons.

Uitzonderingen

De gemiddelde levertijd voor brievenbussen en grote pakketten is 1-3 werkdagen. Als er een feestdag(en) tussen zit, kan de levering ook worden vertraagd. Je kunt dit volgen via de trackinginformatie die we per e-mail versturen.

In het vierde kwartaal is het voor bijna alle bedrijven de drukste periode van het jaar. Dit betekent dat koeriersbedrijven het erg druk kunnen hebben en soms hun deadlines niet halen om alle pakketten te leveren. Houd er dus rekening mee dat de levering soms kan oplopen tot 3-5 werkdagen vanwege de drukte.

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht en en wij komen binnen 24 uur met een antwoord