Redenen om bij Velihan Beardcare te bestellen

Groot assortiment baardverzorgingsproducten

In de webshop van Velihan Beardcare vindt u heel overzichtelijk het groot assortiment aan baardoliën, baardbalsems, verzorgingssets en bijbehorende accessoires tegen de beste prijzen. Onze aandacht voor slimme logistieke processen en groot voorraadbeheer zorgt ervoor dat ruim al deze producten daarbij binnen 1-2 werkdagen wordt bezorgd.

Goedgekeurd door Stichting Webwinkelkeur

Als consument ben je in een groeiende e-commerce wereld steeds op zoek naar zekerheid. Je wilt weten dat de bestellingen die je bij ons plaatst worden geleverd en de website die je bezoekt veilig zijn. Webwinkelkeur maakt het graag inzichtelijk hoe Velihan Beardcare zorg draagt voor een fijne en veilige shopervaring. Daarom hebben wij zekerheden en badges ontwikkeld.
Bekijk Webwinkelkeur voor informatie over Velihan Beardcare

Snelle levering en Gratis verzending binnen Nederland

Profiteer van altijd gratis verzending bij bezorgingen binnen Nederland en ontvang uw pakket binnen 2 werkdagen met PostNL. Alle producten van Velihan Beardcare zijn ook leverbaar in België en Duitsland. Bij bestellingen van meer dan €30 krijgt u uw pakket gratis geleverd.

Wij staan ook op Bol.com en Amazon

Wilt u bij ons een bestelling plaatsen, maar u twijfelt nog over de betrouwbaarheid omdat u nog ons niet goed kent? Geen enkel probleem. Al onze producten staan ook te koop op de bekende verkoopplatformen Bol.com en Amazon.nl. Hierdoor kunt u ook uw baardverzorgingsartikelen bestellen bij een website die u al kent en vertrouwt.

30 dagen bedenktijd en Gratis retourgarantie

Bij Velihan Beardcare vinden we het belangrijk dat u tevreden bent. Is uw bestelling dus niet naar wens, kunt u bij ons binnen 30 dagen bedenktijd uw bestelling gratis retourneren en krijgt u uw geld binnen 3 werkdagen terug.

Baardverzorgingsproducten fysiek verkrijgbaar in de winkels

Wij zijn nu ook verkrijgbaar in de Barbershops en Herenkapsalons. Hierdoor kunt dezelfde dag al uw producten aanschaffen en gebruiken. We zijn dag in en dag uit aan het uitbreiden om in nog meer winkels te staan om het voor u gemakkelijker te maken.

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht en en wij komen binnen 24 uur met een antwoord