• Verzending in NL, BE, DE en FR

    Verzending in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk

  • Producten gemaakt natuurlijke ingrediënten zonder vreemde toevoegingen

  • Vaste klantenkorting bij terugkerende klanten

    Vaste klantenkorting bij terugkerende klanten

  • 30 dagen bedenktijd en gratis retour

    30 dagen bedenktijd en gratis retour

1 of 4

Our products are also available on Bol.com and Amazon

Bij ons draait alles om jouw ultieme winkelervaring. Ontdek hoogwaardige baardoliën, verzorgingssets, kammen en balsems. Het beste voor jouw baard en zorg dat je er goed uitziet met je baard, met slechts een paar klikken.

Wat kan Velihan Beardcare voor jou betekenen?

Wij zorgen ervoor dat jouw baard er altijd op zijn best uitziet, met meer zachtheid en gezondheid. Bereik je ideale baardstijl en voel je zelfverzekerder en mannelijker dan ooit.

Bestellen bij Velihan Beardcare

Bij Velihan Beardcare streven we naar de beste online winkelervaring van onze klanten. Profiteer van onze baardproducten van top kwaliteit tegen een mooie prijs met gratis verzending vanaf €30, 30 dagen bedenktijd en gratis retour, snelle klantenservice en vaste klantenkorting bij herhalingsaankopen voor terugkerende klanten.

Waarom is Baardverzorging belangrijk?

Baardverzorging is belangrijk voor een stoere, gezonde uitstraling. Een goed verzorgde baard ziet er krachtig uit en voelt beter aan. Verzorg je baard om jeuk, roos en gespleten haarpunten te voorkomen.

Een goed verzorgde baard ziet er krachtig uit en voelt beter aan. Versterk je uitstraling en zelfvertrouwen met de juiste baardverzorging en zie er elke dag op je best uit. Investeer daarom in je baard en merk het verschil.

Baardverzorging voor een korte of lange Baard

Of je nu een lange of korte baard hebt, goede baardverzorging is essentieel voor een gezonde en aantrekkelijke uitstraling. Voor lange baarden zijn baardoliën en balsems belangrijk om het haar te hydrateren, klitten te voorkomen en de baard glanzend te houden. Korte baarden profiteren van regelmatige trimmomenten en het gebruik van baardolie om jeuk en droogheid tegen te gaan. Ongeacht de lengte van je baard, het gebruik van hoogwaardige baardverzorgingsproducten en een consistente verzorgingsroutine zorgen ervoor dat je baard er op zijn best uitziet en goed aanvoelt.

Gebruik Baardolie zowel als verzorging als styling product. Baardolie zorgt er voor dat je baard hydrateert en jeuk voorkomt. Het zorgt voor een gezonde, volle baard die er altijd strak uitziet.

Baardolie Bestellen

Bij Velihan Beardcare heb je veel keuze in Baardolie geuren. Onze Oliën hebben een heerlijke geur die niet te zwaar zijn met een fijne olie structuur. Sommige aanbieders zullen een andere structuur hebben of verkopen geuren die te zwaar kunnen zijn om hele dag te dragen.

Probeer de Baardolie Variatiebox uit om alle geuren uit te testen en ontdek jouw favoriete geur.